Over ons

Over ons

Wie zijn wij

Meer over Bed and breakfast de Berkenhoof

Bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk bevindt zich op loopafstand van het bruisende centrum, het station van Nijkerk en ligt op de Veluwe, één van de bosrijkste omgevingen van Nederland.

De Omgeving

Vanuit B&B de Berkenhoof bestaat de mogelijkheid om te voet of per fiets het sterk wisselende landschap te verkennen. Liefhebbers van strand, bos en heide, maar ook liefhebbers van watersport komen in de omgeving van Nijkerk aan hun trekken.

Na uw omzwervingen in de wijde omgeving is het goed “thuiskomen” in de bed and breakfast. U vindt er een huiselijke omgeving en een aantal bijzonder ingerichte kamers, elk met een eigen thema en een inrichting die daar op afgestemd is.

Bereikbaarheid

U wordt ontvangen met de hartelijkheid en spontaniteit die zo typerend is voor de inwoners van de provincie Gelderland en zult zich al gauw op uw gemak voelen in onze B&B. De Berkenhoof is goed te bereiken per auto en openbaar vervoer, de uitvalswegen A1 en A28 grenzen aan de bed and breakfast. Wij bieden alle luxe die u van een moderne B&B mag verwachten.

Of u nu voor een nacht of voor een wat langere periode bij ons wilt verblijven, alles is mogelijk en bespreekbaar. Ook voor zakelijke klanten is de Berkenhoof geschikt, u kunt tijdens uw verblijf gewoon doorwerken, in alle kamers is WIFI aanwezig.

Tot rust komen

De bed and breakfast is gelegen in een rustige omgeving, dus ook voor rustzoekers zijn wij DE aangewezen plek. Door de centrale ligging in Nederland kunt u de omgeving verkennen in alle richtingen.

Voor zakelijke klanten bevindt conferentieoord de Schakel zich vlakbij de B&B en ertegenover ligt partycentrum het Koetshuis en het evenementencentrum de Rode Schuur. Heeft u na het bezoek aan deze centra geen zin meer om naar huis te rijden dan kunt u prima terecht in bed and breakfast de Berkenhoof. Wij heten u graag van harte welkom.

Meer over B&B De Berkenhoof

Over ons

Bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk bevindt zich op loopafstand van het bruisende centrum, het station van Nijkerk en ligt op de Veluwe, één van de bosrijkste omgevingen van Nederland.

Hoefslag 6, 3862 KB Nijkerk

06 247 228 19

06 400 930 22 (Bij geen gehoor)

info@deberkenhoof.nl