Hier vind u al onze kamers

Bekijk onze kamers

Hier vindt u een overzicht van onze kamers.

×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 592 niet laden
Hier vind u al onze kamers
vrijdag, 26 september 2014 00:00

Grootmoederskamer

Bed and Breakfast de Berkenhoof in Nijkerk heeft als thema van één van de kamers nostalgie gekozen. U kunt verblijven in een kamer waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met grootmoeders kamer. Uiteraard mag in deze kamer in onze B&B het bloemetjesbehang niet ontbreken, maar ook vindt u in de kamer een ouderwetse kaptafel en een dressoir uit grootmoeders tijd. Ook de twee eenpersoonsbedden lijken uit een paar decennia terug te dateren, maar zijn wel voorzien van zeer comfortabele matrassen, waardoor u zult genieten van een goede nachtrust.

Gepubliceerd in Kamers
vrijdag, 26 september 2014 00:00

Barokkamer

Bed and Breakfast de Berkenhoof in Nijkerk biedt haar gasten onder andere de barokkamer. Deze kamer is geheel ingericht volgens de stijl die gebruikelijk was in de Europese stijlperiode de “Barok”, die zich uitstrekte van de zeventiende eeuw tot in de eerste helft van de achttiende eeuw.

Gepubliceerd in Kamers
vrijdag, 26 september 2014 00:00

Eenpersoonskamer

Bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk heeft de beschikking over 3 modern ingerichte eenpersoonskamers. Voor alleengaanden die willen genieten van een luxe kamer, voorzien van een comfortabel boxspringbed, een tv en WIFI en een eigen badkamer is dit een goede optie. Mensen die willen genieten van een goede privacy in een kamer in bed and breakfast de Berkenhoof en deze kamer willen gebruiken als uitvalsbasis voor de fraaie omgeving van Nijkerk kunnen hier prima terecht.

Gepubliceerd in Kamers
vrijdag, 26 september 2014 00:00

Onbijtkamer

De ontbijtkamer van bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk is ingericht als een bruin café en doet dienst als ontbijtruimte, maar ook als lounge. In de ochtenduren wordt hier een goed verzorgd, uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Hierbij kunt u kiezen uit een Hollands ontbijt, maar u kunt ook uw wensen kenbaar maken om uw ontbijt uit te breiden tot een luxere variant, zo kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een champagne-ontbijt. Het ontbijtbuffet wordt elke ochtend vers bereid.

Gepubliceerd in Kamers

Over ons

Bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk bevindt zich op loopafstand van het bruisende centrum, het station van Nijkerk en ligt op de Veluwe, één van de bosrijkste omgevingen van Nederland.

Hoefslag 6, 3862 KB Nijkerk

06 247 228 19

06 400 930 22 (Bij geen gehoor)

info@deberkenhoof.nl