Grootmoederskamer
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 592 niet laden

Grootmoederskamer

Bed and Breakfast de Berkenhoof in Nijkerk heeft als thema van één van de kamers nostalgie gekozen. U kunt verblijven in een kamer waar de tijd lijkt te hebben stilgestaan. Wij nodigen u graag uit om kennis te maken met grootmoeders kamer. Uiteraard mag in deze kamer in onze B&B het bloemetjesbehang niet ontbreken, maar ook vindt u in de kamer een ouderwetse kaptafel en een dressoir uit grootmoeders tijd. Ook de twee eenpersoonsbedden lijken uit een paar decennia terug te dateren, maar zijn wel voorzien van zeer comfortabele matrassen, waardoor u zult genieten van een goede nachtrust.

Geniet van de vele mogelijkheden bij B&B de Berkenhoof

Grootmoeders kamer in B&B de Berkenhoof is gelegen op een rustige locatie in Nijkerk, waardoor u van alle rust kunt genieten. De kamer ademt een bijzondere sfeer, waardoor u zich snel op uw gemak zult voelen. Ondanks de ouderwetse uitstraling is de kamer voorzien van alle moderne gemakken, zoals een televisie met binnenlandse en buitenlandse zenders en WIFI. Ook het klimaat in de kamer kan naar behoeven geregeld worden om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te laten verlopen. De kamer is voorzien van een vaste wastafel en de douche en het toilet zijn bestemd voor gezamenlijk gebruik en bevinden zich op de gang.

In de ruime inbouwkast vindt u voldoende ruimte om uw bagage en kleding op te bergen. Elke generatie zal een verblijf in grootmoeders kamer in onze bed and breakfast in Nijkerk ervaren als een momentje uit het verleden, wat bepaalde gevoelens oproept. Dit is de hele opzet van deze kamer, een bijzondere ervaring die u niet snel zult vergeten. De kamer kan geboekt worden voor één nacht, maar is ook beschikbaar voor langere perioden.

Gezien de vele recreatiemogelijkheden in de omgeving van Nijkerk, zoals het ondernemen van wandeltochten en fietstochten en de de vele (cultuurhistorische) bezienswaardigheden is een (mini) vakantie in onze geriefelijke bed and breakfast zeker het overwegen waard. Wij heten u graag van harte welkom in onze B&B en zullen er alles aan doen om uw verblijf onvergetelijk te maken. Laat u verrassen door onze gastvrijheid. Neemt u contact met ons op voor beschikbaarheid, u bent van harte welkom. 

Grootmoederskamer is te boeken voor 65 euro per nacht. Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. Bij het boeken van 2 nachten of meer ontvangt u een korting van 5 euro per nacht.

Over ons

Bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk bevindt zich op loopafstand van het bruisende centrum, het station van Nijkerk en ligt op de Veluwe, één van de bosrijkste omgevingen van Nederland.

Hoefslag 6, 3862 KB Nijkerk

06 247 228 19

06 400 930 22 (Bij geen gehoor)

info@deberkenhoof.nl