Barokkamer
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 592 niet laden

Barokkamer

Bed and Breakfast de Berkenhoof in Nijkerk biedt haar gasten onder andere de barokkamer. Deze kamer is geheel ingericht volgens de stijl die gebruikelijk was in de Europese stijlperiode de “Barok”, die zich uitstrekte van de zeventiende eeuw tot in de eerste helft van de achttiende eeuw.

Het woord Barok is ontleend aan het Portugese woord “barroco”, een juweliersterm die een ruwe parel of een onbewerkte edelsteen aanduidt en symbolisch is voor de Barok meubelstijl. Deze stijl was zeer uitbundig en had als doel om door overdaad zoveel mogelijk indruk op een bezoeker te maken. De barokkamer van B&B de Berkenhoof is ingericht volgens de stijl van deze periode, maar dan met de luxe van deze tijd, uw gastheer en gastvrouw hebben deze stijl een heel eigen interpretatie gegeven.

Comfortable kamer met 2 eenpersoonsbedden

U vindt in de kamer twee comfortabele eenpersoonsbedden. Het klimaat in de kamer kan geregeld worden met een thermostaat, waardoor u de temperatuur kunt aanpassen aan uw wensen. De kamer is voorzien van een ruime inbouwkast, voldoende om de benodigdheden voor een verblijf van twee personen te kunnen bergen. De kamer is voorzien van een televisie met binnenlandse en buitenlandse televisiezenders.

Zoals in alle kamers heeft u in de barokkamer de beschikking over WIFI, waardoor de bed and breakfast de Berkenhoof ook zeer geschikt is voor zakelijk gebruik. De kamer kan voor één nacht gehuurd worden maar ook voor langere perioden, informeert u naar de mogelijkheden. U heeft de beschikking over een eigen wastafel en douche en toilet bevinden zich op de gang.

Om uw verblijf in de kamer nog aangenamer te maken kunnen wij u een fles wijn of een kaasplateau op de kamer leveren. Geeft u dit bij de reservering of een dag voor aankomst aan, dan kunnen wij vers inkopen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, wij zullen er alles aan doen om uw verblijf aangenaam te maken op alle gebieden, vele tevreden gasten verbleven al in de barokkamer van bed and breakfast de Berkenhoof.

De Barokkamer is te boeken voor 65 euro per nacht. Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. Bij het boeken van 2 nachten of meer ontvangt u een korting van 5 euro per nacht.

Over ons

Bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk bevindt zich op loopafstand van het bruisende centrum, het station van Nijkerk en ligt op de Veluwe, één van de bosrijkste omgevingen van Nederland.

Hoefslag 6, 3862 KB Nijkerk

06 247 228 19

06 400 930 22 (Bij geen gehoor)

info@deberkenhoof.nl