Eenpersoonskamer
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 592 niet laden

Eenpersoonskamer

Bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk heeft de beschikking over 3 modern ingerichte eenpersoonskamers. Voor alleengaanden die willen genieten van een luxe kamer, voorzien van een comfortabel boxspringbed, een tv en WIFI en een eigen badkamer is dit een goede optie. Mensen die willen genieten van een goede privacy in een kamer in bed and breakfast de Berkenhoof en deze kamer willen gebruiken als uitvalsbasis voor de fraaie omgeving van Nijkerk kunnen hier prima terecht.

De Veluwe biedt talrijke recreatie mogelijkheden voor wandel- en fietstochten. Bij terugkomst kunt u heerlijk ontspannen in één van de eenpersoonskamers. Bent u als toerist op zoek naar een prettige kamer of heeft u een zakelijk doel? Een eenpersoonskamer in B&B de Berkenhoof biedt u alle faciliteiten en luxe die u kunt wensen voor een kort of langer verblijf in het gezellige Nijkerk.

Onze eenpersoonskamers zijn te boeken voor 45 euro per nacht. Prijzen zijn inclusief ontbijt en exclusief toeristenbelasting. Bij het boeken van 2 of meer nachten krijgt u een korting van € 5 per nacht.

Over ons

Bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk bevindt zich op loopafstand van het bruisende centrum, het station van Nijkerk en ligt op de Veluwe, één van de bosrijkste omgevingen van Nederland.

Hoefslag 6, 3862 KB Nijkerk

06 247 228 19

06 400 930 22 (Bij geen gehoor)

info@deberkenhoof.nl