Onbijtkamer
×

Waarschuwing

JUser: :_load: Kan gebruiker met ID: 592 niet laden

Onbijtkamer

De ontbijtkamer van bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk is ingericht als een bruin café en doet dienst als ontbijtruimte, maar ook als lounge. In de ochtenduren wordt hier een goed verzorgd, uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd. Hierbij kunt u kiezen uit een Hollands ontbijt, maar u kunt ook uw wensen kenbaar maken om uw ontbijt uit te breiden tot een luxere variant, zo kunt u ook kiezen voor bijvoorbeeld een champagne-ontbijt. Het ontbijtbuffet wordt elke ochtend vers bereid.

In rust genieten van een heerlijk ontbijt

De ontbijtkamer biedt ruimte aan zes personen en heeft een huiselijke sfeer. In de avonduren kunt u uitrusten van de dagbesteding onder het genot van een kopje koffie of thee. De inrichting van de ontbijtkamer cq lounge is sfeervol en voorzien van gedempt sfeervol licht, wat u de gelegenheid geeft om te ontspannen. De ontbijtkamer is voorzien van een gezamenlijke koelkast en magnetron, waardoor u ook de mogelijkheid heeft om uw snack of maaltijd te bereiden.

Na een goed ontbijt bent u volledig opgeladen om de omstreken van Nijkerk te verkennen, hiervoor biedt de omgeving talrijke mogelijkheden, of u nu kiest voor de prachtige natuur of voor de vele bezienswaardigheden, voor ieder is er wel een doel. Komt u na een drukke dag weer terug in de bed and breakfast, dan is de ontbijtkamer omgetoverd tot een gezellige ontmoetingsruimte waar het goed ontspannen is.

Door de rustieke inrichting van de ontbijtkamer voelen vele generaties zich hier thuis. In de tijd van ons bestaan heeft B&B de Berkenhoof al gasten mogen verwelkomen in allerlei leeftijdsklassen, dit geeft ons een indicatie dat onze opzet geslaagd is. Wilt u ook genieten van een verblijf in onze bed and breakfast, inclusief een prima ontbijt en een gezellige loungeruimte, neemt u dan voor nadere informatie contact met ons op, wij informeren u graag over alle mogelijkheden die onze locatie biedt voor diverse leeftijdsgroepen. 

Over ons

Bed and breakfast de Berkenhoof in Nijkerk bevindt zich op loopafstand van het bruisende centrum, het station van Nijkerk en ligt op de Veluwe, één van de bosrijkste omgevingen van Nederland.

Hoefslag 6, 3862 KB Nijkerk

06 247 228 19

06 400 930 22 (Bij geen gehoor)

info@deberkenhoof.nl